Tule asiakkaaksemmeOlemme erikoistuneet ekotuotteisiin, joissa on erinomainen hinta-laatusuhde ja joiden jälleenmyyntihinnat ovat kohtuullisia. Tämä lähetysmistapa palvelee erinomaisesti esimerkiksi luonnonkosmetiikkaan siirtyviä asiakkaita tai kaikkia meitä, jotka eivät halua maksaa turhaan kalliista pakkauksista ja brändimielikuvasta. Olemme perustaneet yrityksemme, jotta kenellä tahansa olisi mahdollisuus siirtyä ekotuotteiden käyttäjäksi. 

 

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, jotka haluavat tarjota tuotevalikoimassaan ekologisia vaihtoehtoja. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat ekokaupat, luomuruokapuodit, kauneushoitolat ja ekokampaamot mutta palvelemme myös yksityisia elinkeinonharjoittajia, jotka etsivät täydentäviä tuotteita. Voit olla jälleenmyjä joko verkossa tai kivijalassa tai molemmissa. Palvelemme myös ruokapiirejä sekä luomuruokakauppoja. Ainoa edellytys on y-tunnus sekä kiinnostus ekologisia tuotteita kohtaan ja halu oppia laadukkaista tuotesarjoistamme.

 

Kaikki tuote- ja hintatietomme sekä kuvamateriaalimme on keskitetty kätevään online-tilausjärjestelmään, jossa tilauksien tekeminen on mahdollista vuorokauden ympäri. Järjestelmästä saatte myös ajantasaiset saatavuustiedot, tuotteiden ainesosalistaukset, tietoa sertifioinnista sekä tuotetekstit julkaistavaksi myyntikanavissa.

 

Yhteistyön aloittaminen kanssamme vaatii vain pari klikkausta:

1) Täytä yhteydenottopyyntö näillä verkkosivuilla Yhteystiedot-osiossa

2) Rekisteröimme yrityksenne online-tilausjärjestelmäämme ja ilmoitamme käyttäjätunnukset

3) Järjestelmä on käytössänne ja voitte selata tuote- ja hintatietoja ja tehdä tilauksia

 

Käsittelemme ja toimitamme tuotteet valitsemallanne toimitustavalla. Takaamme nopeat toimitukset ja edulliset hinnat.

Loading...