Toimitusehdot

GreenBrands  toimitusehdot yritysasiakkaille


Yleistä:

Toimitamme tuotteita vain y-tunnuksellisille yritysasiakkaille. Ensimmäinen tilaus toimitetaan aina ennakkomaksua vastaan. Ennakkomaksun voi suorittaa laskulla tai verkkopankkitunnuksilla. Olemassa oleville asiakkaille on mahdollisuus 14 vrk maksuaikaan. Voimme tarjota myös pidemmän maksuajan pientä lisäkustannusta vastaan. 

Hinnat:

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Tämä koskee myös muita veloituksia. Voimassa oleva arvonlisävero lisätään tilauksiin.

Tuotenäytteet ja -testerit: 

Toimitamme pyydettäessä testereitä -40% jälleenmyyntihinnasta. Testereitä voi tilata 1 kpl per nimike. Toimitamme monista tuotteiseta myös minikokoisia tuotteita tai testereitä pientä kustannusta vastaan - kysy lisää myyntipalvelusta. 

Saatavuus:

Kunkin tuotteen saatavuus näytetään tuotesivulla ja ostoskorissa. Jos tuote on tilapäisesti loppunut, voit tiedustella tuotteen saatavuutta sales(at)greenbrands.fi

Emme toimita osatoimituksia tai jälkitoimituksia. Jos tilaus sisältää tuotteen/tuotteita, joita ei jostain syystä voida toimittaa, tuoterivi poistetaan tilaukselta. Pyydämme ystävällisesti tilaamaan tuotteen myöhemmin uudestaan. 

Toimituskulut:

Toimituskulu määräytyy tilauksen loppusumman mukaan. Alle 299 € (alv 0%) tilauksille toimitus Postin noutopisteeseen on 7.90 €, tämän ylittäviin tilauksiin veloitukseton. Toimitus Posti Express perille toimipaikkaan on 14,90 € ja yli 399 € (alv 0%) tilauksiin veloitukseton. Jos tilaus toimitetaan lavalla sen suuresta koosta tai painosta johtuen, lisäämme lavamaksun 10 € tilaukseen tilauksen loppusummasta riippumatta. Hinnat alv 0%.  

Toimitusaika:


Tilausten toimitusaika on 1-3 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Kuljetuksen vaatima aika on 1-4 arkipäivää valitusta toimitustavasta riippuen. Tarjoamme pikatoimituksen HRX-toimituksena lähes kaikkialle Suomeen. 

Huomautukset:


Mahdolliset huomautukset tuotteista on tehtävä 48 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ilmoita kuljetusvaurioista (lähetyksen ulkoiset vauriot) ennen tilauksen kuittaamista vastaanotetuksi kuljetusliikkeelle ja dokumentoi vauriot kuvin. 


Toimitusalue:


Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen, myös Ahvenanmaalle. 


Loading...