Tilaa tyylikäs myyntiteline EY! aurinkosuojatuotteille
Tyylikäs EY! aurinkosuojatuotteiden myyntiteline - kätevä koko sopii myös kassapöydälle!

Ostaessa myyntitelineen tuotteineen, et maksa itse telineestä, vaan itseasiassa säästät! Teline tulee edullisemmaksi kuin ostamalla tuotteet yksittäin. Kirjautumalla sisään pääsee tarkastelemaan tuotteiden hintatietoja.

EY! -aurinkosuojatuottet ovat hiilidioksidineutraalisti tuotettuja, Cosmetique bio- sertifioituja ja vegaanisia. Tuotteet ovat turvallisia niin käyttäjälleen kuin ympäristölle. Kaikki sarjan tuotteet ovat täysin ja nopeasti biohajoavia, joten ne eivät vahingoita esimerkiksi vesistöjä tai koralleja.

Voiteissa on turvalliset fysikaaliset UVA-UVB suojat SK20, SK30, SK50 sekä lapsille SK50+. Valikoimasta löytyy myös aurinkovoidepuikko SK20 sekä after sun voide SK10.

EY! -aurinkosuojasuihkeet ovat valikoimamme suursuosikki helpon käytön ja ihanan koostumuksen takia! Suihkeet levittyvät vaivatta laajallekkin ihoalueelle ihanan, juoksevan koostumuksensa ansiosta. Jopa erittäin korkean suojakertoimen versiot voiteet levittyvät iholle jättämättä valkoista kalvoa.

Myyntiteline sisältää kaikkia sarjan tuotteita yhden myyntierän:

4 x EY! aurinkosuojasuihke SK20
4 x EY! aurinkosuojasuihke SK30
4 x EY! aurinkosuojasuihke SK50
4 x EY! aurinkosuojasuihke SK50+ (lapsille)

4 x EY! after sun -suihke (SK10)

6 x EY! aurinkovoidepuikko (SK20)

Autamme mielellämme jos kaipaat lisätietoa tuotteista tai sinulla herää kysymyksiä myyntitelineen tai muiden tuotteiden tilaamisesta.

Vinkkaa juttu tutulle

  Loading...