Marraskuinen tervehdys GreenBrands tiimiltä!Mukavaa alkanutta marraskuuta,

 kiitos kun olet siellä, meille GreenBrandsiläisille on erittäin tärkeää että olet mukana matkassa tekemässä tärkeää yhteistyötä kanssamme, tarjoamalla asiakkaille kohtuullisen hintaisia mutta erinomaisia luonnonkosmetiikan sekä ekopesuaineiden tuotteita. Meille on tärkeää että kenellä tahansa on mahdollisuus siirtyä ekotuotteiden käyttäjäksi, siksi olemmekin erikoistuneet tuotteisiin joissa on erinomainen hinta-laatusuhde, ja joiden jälleenmyyntihinnat ovat kohtuulliset tietenkään unohtamatta vastuullisuutta ja ekologisuutta.

Halusimme kertoa sinulle hieman henkilökohtaisemmin tietyistä huipputuotteistamme, joten marraskuun kuukauden tarjoustuotteet ovat meidän Greenbrands-tiimin omia lempituotteita.

Kurkkaa alta Markuksen, Reijon ja Lillin esittelemät lempparit ja hyödynnä marraskuun ajan -20% alennus kuukauden tarjoustuotteista.Voit tutustua valitsemiimme kuukauden tarjoustuotteisiimme täältä.


Olen Markus ja olen GreenBrandsin tuoteasiantuntija. Toimin yhteyshenkilönä usealle luonnonkosmetiikka- ja ekopesuainesarjalle ja järjestän sarjojen koulutuksia Suomessa. Kuukauden suosikkituotteeksi valitsin Nourish Londonin.

Nourish London on suosikkini monesta syystä: sarja on täysin alkoholiton ja erityisen hyvä  pintakuivalle iholle. Olen saanut siitä tasapainoitusta myös epäpuhtauksiin. Radiance Firming Öljy on aivan ehdoton lempparini Kale 3D puhdistuksen ohella. En ennen ollut  öljyjen suurin  ystävä oman ihon hoidossa, mutta tämä tuote muutti käsitykseni öljyistä täysin:  usean eri tarkkaan valitun kasviöljyjen seos imeytyy salamannopeasti ja tuoksuu mahtavalta. Puhdistustuotteeksi suosittelen Kale 3D:tä, joka on probioottinen ja suojaava puhdistusvoide. Sen  paksu koostumus sopii erityisesti syksyyn ja talveen ja sen väriä vaihtava  efekti on hauska. Sopii niin epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle kuin erittäin kuivalle iholle.  Se onkin Nourishin mustan linjan hienous: nämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.  


Moi! Olen Reijo ja vastaan GreenBrandsin myynnistä ja verkkokaupasta. Autan mielelläni, kun sinulla on kysyttävää tilauksiin, tuotteisiin tai toimituksiiin liittyen. Minut tavoitat uudesta puhelinnumerostamme ja voit soittaa tai laittaa viestiä. Lempituotteitani ovat Bio A+O.E.-hiustenhoitosarjan tuotteet, joita säännöllisesti käyttämällä olen huomannut muutoksen hiusteni kunnossa. Tähän on myös parturi kiinnittänyt huomion ja kysynyt, että millä tuotteilla muutos on saatu aikaan. Olenkin mielelläni suositellut tätä laadukasta Italialaista sarjaa niin kampaamoille kuin jälleenmyyjille.


Heippa ja hauska tutustua, minä olen Lilli ja toimin GreenBrandsillä myynnin, markkinoinnin ja eri projektien parissa. Tämän hetken lempparini ovat ehdottomasti Lepon Sensitive sarjan tuotteet, jotka sopivat erinomaisesti hoitamaan talven kosteusköyhää ihoa. Lepon Sensitive sarjasta löytyy seitsemän eri ihoa hellivää ja hoitavaa tuotetta. Sensitive linjassa on hyödynnetty muun muassa ihon tehokkaasti rauhoittavia kaura, ohra ja riisiuutteita, jotka vaikuttavat myös positiivisesti ihon kosteustasapainoon ja sopivat siten myös kuivan ihon hoitoon. Suosittelen testaamaan tätä sarjaa, mikäli kaipaat kosteuttavia, hoitavia sekä hyvän hinta-laatusuhteen tuotteita. Tuotteet toimivat ihanasti settinä ja ovatkin mitä mainioin lahjaidea näin joulusesonkina.

Mikäli haluat kuulla lisää suosittelemistamme tuotesarjoista, ota yhteyttä myyntitiimiimme!


Tavoitat meidät uudesta asiakaspalvelun
puhelinnumerosta: 044 241 5431 

Soita tai laita viestiä, autamme kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa ja kuulemme mielellämme kuinka voimme olla sinulle avuksi.


Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, UUTTA TULOSSA PIAN!

Tätä uutista on ollut vaikea pitää piilossa, sillä olemme tästä niin innoissamme. GreenBrands on kehittänyt tämän vuoden ajan omaa tuotesarjaa, jonka ensimmäiset tuotteet näkevät päivänvalon vielä ennen joulua. Tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa ja ne tulevat ennakkotilattaviksi marraskuun aikana. 

Sarjan ensimmäiset tuotteet ovat palamuotoisia tuotteita zero waste -henkisesti tuotettuna. Saataville tulee niin ihonhoitoon kuin kodinhoitoon suunniteltuja tuotteita. 

Seuraa uutiskirjeitämme ja blogipostauksia, kerromme pian tarkemmin näistä ihanista uutuuksista lisää. 

Kuulemisiin ja mahtavaa marraskuuta!

Ps. joulukatalogin tarjoukset voimassa 17.12 saakka, terveisin GreenBrandsin tontut 

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkipäivisin 9-17 välillä

sales@greenbrands.fi / 044-2415431

Vinkkaa juttu tutulle

  Loading...