TOIMIMME EKOPESUAINEIDEN JA LUONNONKOSMETIIKAN MAAHANTUOJANA

Olemme erikoistuneet tuotteisiin, joissa on erinomainen hinta-laatusuhde ja joiden jälleenmyyntihinnat ovat kohtuullisia. Tämä lähestymistapa palvelee erinomaisesti esimerkiksi luonnonkosmetiikkaan siirtyviä asiakkaita tai kaikkia meitä, jotka eivät halua maksaa turhaan kalliista pakkauksista ja brändimielikuvasta. Olemme perustaneet yrityksemme, jotta kenellä tahansa olisi mahdollisuus siirtyä ekotuotteiden käyttäjäksi.

GreenBrands - Tutustu tarinaamme

GreenBrands

Tutustu tarinaamme ja tuotteisiimme


Nimestämme huolimatta olemme täysin kotimainen luonnokosmetiikan ja ekologisten pesu- ja puhdistusaineiden maahantuonti- ja markkinointiyritys. Palvelemme monenlaisia jälleenmyyjiä: ekokauppoja, kauneushoitoloita, kampaamoita ja kaikkia kestävistä ja ekologisista laatutuotteista kiinnostuneita yritysasiakkaita. Etsimme jälleenmyyjiä kaikkialta Suomesta. 

Jos etsit valikoimaasi laadukkaita mutta järkevänhintaisia luonnonkosmetiikkatuotteita tai muita ekologisia tuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan. Ota yhteyttä meihin, niin opastamme sinut alkuun. 


LUE TARINAMME
ISO VALIKOIMA EDULLISIA LUONNOKOSMETIIKKATUOTTEITA JA EKOPESUAINEITA

BLOGIT JA UUTISET


Lue uusimmat kuulumisemme tuotesarjoihin ja uutuustuotteisiin liittyen blogistamme. Jaamme blogissa myös ajankohtaisia uutisia ja käyttövinkkejä tuotteisiin liittyen.

TUOTTEET


Meillä GreenBrandsilla arvot ohjaavat keskeisesti toimintaamme.

Olemme aidosti ekologisten tuotteiden maahantuoja ja siksi tuotteiden aito ekologisuus ja luonnollisuus on tärkein asia tehdessämme valintoja tuotevalikoiman suhteen. Teemme yhteistyötä vain sellaisten valmistajien kanssa, joiden valmistusfilosofiaan voimme samaistua.

Meille raaka-aineiden luonnollisuus ja tuotteiden eettisyys ovat erittäin tärkeitä valintakriteerejä, kun teemme valikoimapäätöksiä. Emme hyväksy kompromisseja ekologisuuden suhteen missään tilanteissa. Emme esimerkiksi tee yhteistyötä ylikansallisten jättiyritysten omistuksessa olevien brändien kanssa tai maahantuo tuotteita toiselta puolelta planeettaa, vaan suosimme yhteistyössä eurooppalaisia pienempiä toimijoita.


TUOTEMERKKIMME


KLIKKAA LOGOA JA LUE LISÄÄ IHANISTA BRÄNDEISTÄMME!
Loading...